ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 16 februari 2011

SCHERVEN

De dag begon vandaag vroeger dan in de planning.

Een luide knal beneden en glasgerinkel......grrrrrrr
Snel naar beneden op, blote voeten, niet handig ik weet het maar toch

Welke kat het geweest is weet ik niet maar weet wel dat er 1 dader was. Bailey in ieder geval niet want die lieverd dikke kat kan niet zo goed springen. Op de gebruiksaanwijzing van de Maine Coon staat dat ze goede springers zijn hij is een uitzondering

Vroeger, in zijn jeugdjaren kon hij springen als de beste, van de balustrade op zolder naar beneden en van een vensterbank boven naar beneden, allemaal geen probleem de lomperd, hij wilde de oudste kat voorlaten gaan op een 15cm vensterbank, lomp dus

Maar wie het vanmorgen was? GEEN IDEE

Niemand die zijn of haar poot op stak

Maar wat was er nu gebeurt....in de gang staat een haltafel met daarop een dienblad, om het bovenblad enigszins te beschermen tegen de nageltjes klauwen en daarop, heel leuk, 2 kandelaars en een glazenpot van de action met daarin oud-zilverkleurige kerstballen van Dirk vn de Broek. Wat denk je dat er kapot was.... in ieder geval NIET de action pot, nee dat is top kwaliteit....nee 2 kerstballetjes, gewoon door de klap uit die pot gesprongen. Het lag dus overal .En wat doen die lieve katjes . Die gaan er gewoon overheen lopen als ze de kans kregen.

Dus raad eens wat ik vandaag gedaan heb, juist het dienblad met accessoires weggehaald en een loeizwaar oud naaimachine ervoor in de plaats weggezet. Hopelijk gooien ze die er niet af want dan kan er denk ik een nieuwe vloer in.

En toen vanmiddag....wilde als laatste nog even van boven naar beneden de trappen dweilen iemand moet het doen en zoonlief riep dat er iets kapot was gevallen  g #*&v^%^^&d*^%mme

Een klein potje, gekocht in Frankrijk afgelopen zomer voor het gastronimisch  bedrag van 50ct maar daar gaat het niet om.
Is toch zonde, helemaal in gruzelementen, niet eens gewoon teruggestuiterd zoals zo'n klein potje eigenlijk zou moeten doen.

2x op 1 dag scherven, zou het dan dubbel geluk brengen? Nou dan zit het allemaal wel goed

Nou dit vertelt hebbende kan ik me gaan toeleggen op het avondeten, met een beetje geluk wordt het misschien wel lekker
Ik wens jullie smakelijk eten en een fijne avond

liefs van mij

5 opmerkingen:

Yvonne's Brocante zei

Heel veel geluk krijg je denk ik!
maar wel balen als er iets kapot valt...........groetjes Yvonne x

It's me zei

Tjeeee wat een verhaal....en ja er breekt wel eens wat,.....altijd even slikken.....nou je eten heb je allang op.......welterusten....liefs Ria....xxx...

Anoniem zei

Whoehaaaaaa leuk he poezen,ik heb er ook nog 2 in de aanbieding,zal ik ze brengen haha,lieve groet en een fijne avond,Joke,gave foto`s trouwens.

Tanja zei

Hallo Brigitte, via via op je blog gekomen en het eerste wat ik zag was je kat, wat zijn ze mooi de maine coon katten. Ik heb me aangemeld als volger. Ga nu even verder lezen op je blog.


Fijne zondagavond
Lieve groet
Tanja

Tanja zei

Daar ben ik weer, ik heb je een award gegeven, kijk even op mijn blog http://samen-tanja.blogspot.com/

Lieve groet
Tanja