ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 5 januari 2011

LILA???

Vandaag ipv verder met de vloer, heb ik de witte muur geverfd. 4 tinten lichter dan de andere muur. De kleur op t staaltje sprak me gelijk aan, niet alleen de kleur, ook de naam, compromis. Dat hadden de man en ik over de terra-kleurige tegels, een compromis gesloten. Maar ik had net een haal over de muur gedaan en wat ziet mn oog? Het is gewoon lila!! Hmm ff verder wapperen en dan nog eens kijken....nog steeds lila. Nog een stuk verder...nog steeds. Toch maar verder gegaan want om nu ineens te stoppen met kwasten ziet er ook niet uit. Het rechte stuk is af halleluja.....Kom dus, voor bij de ramen, verf te kort grrrr. 
Haal over een paar weken wel verf bij, heb t ff gehad. Anders ben ik bang dat ik morgen tijdens mn rijles t stuur niet kan draaien :))) HEB SPIERPIJN Morgen verder met dat andere drama, het damnbord en als daar weer een laagje op zit ga ik gewoon alles op zn plek zetten veranderen en me mentaal voorbereiden op rijles in de dark.
Had trouwens foto's vanvoor gemaakt maar volgens mij zie je de kleur niet echt goed. Inmiddels ben ik er wel blij mee en is ie ook minder lila zeg maar. Zo daar moeten jullie t tot nu toe mee doen en ik zeg alvast truste want geloof me deze dame is pooped en gaat uitgebreid op de bank hangen en denk zo maar mezelf van binnen bekijken

Toedels

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zit je niet mee,fijn dat het minder lila werd,opzich zoals ik nu je foto zie,ziet het er niet verkeerd uit,succes met lessen,truste,lieve groet Joke.

Jootje zei

hoi lieve zjietje! ik heb je gevonden! blij verrast ben ik, en ik ben nu al je grootste fan...was ik al ; ) je bent weer goed bezig zie ik, en ik wens je dus ook nog heel veel sterkte met je dambord en de rest! pfff, wat jij allemaal niet doet om mij snel op de stoep te hebben...... liefs van jootje.

English style zei

Pff je haalt je wel wat werk op je hals, knap van je (wij zitten er nog tegen aan te hikken, wat er allemaal nog moet gebeuren)
Sterkte met je "damnbord " :-) en succes met lessen
groetjes Yvon